November 12.én 19.00 órai kezdettel az új bor ünnepe előtt tisztelegve a DiVinoban kezdetét veszi a Folytassa, Frici elnevezésű rosé ünnep Gere Andi vendégszereplésével. Borbárunkat ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy itt debütál a kereskedelmi forgalomban a Frici 2011, amelynek 2010-es kiadása abszolút bestsellernek bizonyult. Egyszóval azok között lehetsz, aki elsőként kóstolhatja az országban az italt!

A DiVinot könnynen megtalálod, a Szent István tér 3. alatti üzletünket rózsaszín fényekkel lőjük meg ezen az estén. Érdemes megosztanod az esemény Facebook Eventjét az üzenőfaladon, mert akik megosztják, közülük huszan egy-egy Gere Frici pólóval gazdagodhatnak az este folyamán. (Nem csak megosztani kell, el is kell jönni, mert a nyeremény csak a helyszínen vehető át!)

Belépés csak rózsaszínben? Igen! Akik jelzés értékkel valami rózsaszínt vegyítenek az öltözetükbe, ezzel jelezvén tisztelgésüket az ital előtt, a készlet erejéig ingyenes Gere Frici kóstolóban részesülnek. Ehhez mondjuk nem árt korán, este 7 óra körül érkezned!

Lehajtottad az italod, de még Friciznél? Válaszd Frici menünket 1000 forintért. Az összegért cserébe 1 pohár Fricit és egy DiVino téli fagyit kapsz, ami Frici mousse-t rejt. Ha a fagyit eszegetve rábukkansz a feliratra: nyertél, jelezd pultos kollégáinknak, akik máris hozzák nyereményedet: 1 üveg Fricit.

Fontos tudás, hogy akik bevállalnak egy brutál pink szettet, indulnak a jelmezversenyen, és komoly nyereményekkel térhetnek haza.

A harmadik legjobb öltözet egy üveg Gere Fricivel, a második 1 rekesz Gere Fricivel, míg a legjobb szerelésben feszítő egy Gere élménycsomaggal távozhat.

Lássuk, mit rejt a Gere élménycsomag. 1 éjszakát 2 fő részére a villányi Gere Crocus borhotelben és 1 üvegnyi Fricit behűtve a szobában welcome drink gyanánt. Mellé jár egy 4 fogásos borvacsora, 5 tételnyi Gere bor megkóstolásának lehetősége, és Gere Attila jattja. A sztárborász ugyanis személyesen üdvözli a nyerteseket.

Az est folyamán DJ zenél és ott lesz mindenki a DiVinoban, amely amellett, hogy Budapest legtrendibb borbárja, a Facebook falad 3D-ben is. Kár kihagyni! 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz Te is a DiVino büszke népéhez a Facebookon. Ehhez klikk ide.

Fotók: Polyvore, Pinterest, DiVino

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr733368311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása