Van ez a tél dolog, amit most már távozásra kéne bírni. Ehhez kérjük a segítségeteket. Fotópályázatunk célja, hogy együtt elevenítsük fel a nyári napokat, amiben tavaly részünk volt. Van egy jó fotód a DiVinoban pezsgő életről, a szoknyás, rövidnadrágos, flipflopos időszakról, amikor a DiVinoban boroztál? Töltsd fel Facebook oldalunkra és gyűjtsd mellé a like-okat.

 

A február 10-ig legtöbb like-ot kapó kép 1 rekesz Gere Frici habzóbor boldog tulajdonosa lehet. A díjat február 14-én Valentin-napi mulatságunkon adjuk át.

A pályáztban azok a képek vesznek részt, amelyek a DiVinoban készültek. Embereket, borozási csendéletet, feelinget láttatnak, a DiVino életérzést kommunikálják. Várjuk a képeket, kedvcsinálónak pedig álljon itt inspiráció gyanánt pár a saját archívumunkból. Idézzük fel együtt a tavalyi nyarat, hogy legyen lehetőségünk felkészülni az ideire.

Amikor a Facebook oldalunkra töltöd a fotót, a kép mellé, írj magyarázatot (mit látunk, stb...), és jelöld meg a kép melletti szövegben, hogy a fotó pályázati anyag. Várjuk munkáitokat!

Fotó: DiVino Team, Polyvore

Címkék: fotópályázat divino

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr53743181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása