Innen szól a nagyon zene

 2012.04.17. 08:20

Rádióban vizitálni mindig érdekes. A Michelin-ajánlásunk kapcsán az MR2 Petőfi Rádió és Horváth Gergely vendégei voltunk a Kultúrfitnesz című műsorban, ahol a Budapesten egyre divatosabb borbárkultúráról esett szó. Horváth Gergely beszélgetőpartnere a DiVinot megálmodó tulajok egyike, Bánki Sándor volt.

A tetthely a Magyar Rádió, a Bródy Sándor utca 5-7-ben. A cím történelmi helyszín. Érdekes, és nem csak a múlt miatt, azért is, mert tele van egy laikus számára izgalmas kütyüvel.

Az MR2-t nap, mint nap hallgatjuk, ezért is volt érdekes bekukkantani a kulisszák mögé. Ha ég a piros lámpa, adás van, nincs mellébeszélés, megy minden az éterbe.

Így néz ki a stúdió belülről. A műsorvezető nem önmagát keveri, mint a legtöbb rádióban. Technikai személyzet ügyel arra, hogy szépen szóljon a nagyon zene, illetve a beszélgetés. A képen Horváth Gergely, műsorvezető és Érsók Zoltán, technikus.

A vendég pedig a DiVino tulaja. A beszédblokkokat témába vágó boros számok lazították.

Csendélet az üresjáratokban.

Mivel az MR2 archívuma nem mondható naprakésznek, a műsor egyelőre még nincs feltöltve, hogy utólag meghallgathassuk. Kár. Nagyon várjuk.

Fotó: DiVino Team

 

 

Címkék: petőfi rádió nagyon zene mr2 divino michelin ajánlás kultúrfitnesz

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr724370900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása