DiVino Borvidékek - Mór

 2015.03.03. 14:36

Mór – Miklós Csabi, Kamocsay Ákos

A későn érő fajtákkal lehet, hogy sok a feladat kezdetben, de ha egyszer révbe érnek, akkor rengeteg örömet tudnak szerezni a környezetüknek. Ilyen tipikus későn érő a legendás móri ezerjó is, olyannyira, hogy a szürettől számítva három évre van szüksége, hogy megmutathassa nekünk igazi arcát. Na, de ami utána jön… Az aranysárga, zamatos fürtökből csodás borok készülnek. Lehet komoly, lehet könnyed, minden attól függ, hogy állunk hozzá. De beszéljünk a többiekről, Kamocsay Ákosék chardonnay-járól, vagy Miklós Csabi híres Blannéjáról…Itt mindent megtalálnak a fehér borok és a sillerek szerelmesei. Akik már szerelembe estek, hódoljanak tovább, akik még nem, jelöljenek ki egy estét az első randevúra, nem fogják megbánni.

11042949_999352030092482_5173584415822419854_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

http://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr237237323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.