Október végi nyitása óta töretlen a DiVino Kecskemét népszerűsége. Egy kifejezetten jól sikerült megnyitó alapozta meg a borbár nyitását - Frittman Peti szerint nagyon sokat jelentett, hogy a város vezetősége képviseltette magát. "Számomra ez egyenlő volt azzal, hogy a város kiáll a DiVino mellett, bizalmat szavazott nekünk, és hisz abban, hogy hozzá tudunk tenni Kecskemét kulturális életéhez." 

petikecskemet.jpg

 Lassan 2 hónapja nyitva vagytok, mik a tapasztalatok?

Várakozásaim töretlenek, úgy érezzük, egyre inkább meghatározó része vagyunk a városnak,olyan hellyel ahol egészen új élménekkel gazdagodnak az emberek.   Sokan ismerték már a pesti DiVino bárokat, de azért sokaknak újdonságot jelentett ez a koncepció. Velük  meg kell ismertetni, miről is szól a junibor és a Divino, mik az általunk képviselt értékek. Izgalmas ugyanakkor hatalmas felelősség más szakmabeli kollégák boraival dolgozni és szerencsére mindenki nagyon érdeklődő. A vendégkörünk is abszolút széleskörű, ami szintén azt mutatja, hogy nyitottak és kíváncsiak ránk. Az idősebbek leginkább esti programként, színház előtt, vagy után térnek be, hétvégén pedig szinte korosztály függetlenül.

 

Milyen az étel-, illetve a bor felhozatal?

Elég széles szortimenttel nyitottunk - több mint 100 féle borral -, és nagyon örülünk, mert az a tapasztalat, hogy minden borvidékről szívesen kóstolnak, bátran kísérleteznek a vendégek. Az étlapunkon leginkább bár ételek szerepelnek, amelyet igyekszünk szezonételekkel frissíteni

Milyen programokkal várjátok a vendégeket?

Természetesen igyekszünk minél több szakmai kóstolót, fogadóórát szervezni - itt volt már nálunk Miklós Csabi, Vesztergombi Csabi, illetve Stefán is. Jövőre szeretnénk hosszabb, kerekasztal beszélgetéseket is, ahol akár 2 borász is bemutatkozhat. Ezen kívül állandóak az élő zenés programjaink, és természetesen a dj sem hiányozhat a pult mögül :). Karácsonyig most már leginkább az utóbbiak dominálnak - zene, kikapcsolódás és forraltbor a mottónk az év végére.

divinokecs.jpg

DiVino Kecskemét

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr1513480515

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden korty ajándék 2017.12.18. 23:00:05

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Italt venni karácsonyra gyakorta megúszás. De jó italt venni, értőknek? A jó szándék jele. A Heti sajtó a témára egyre nagyobb erőkkel fókuszál, ergo most ajándék ötletekért is érdemes lehet a cikk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása