Étlap újratöltve

 2011.07.13. 15:53

A héten vendégeink ízléséhez igazodva új étlappal jelentkezünk. A DiVino klasszikusokat megtartottuk, igen, marad a DiVino burger, de séfünk, Makai Zsolt újabb ízek megjelenését látta időszerűnek. Magam a legnagyobb érzéki gyönyört a Tatár beefsteak belapátolásakor könyveltem el. Kitünő fűszerezés, tetszetős forma, nagy mennyiségű nyers húshalom kockába rendezve.

Jó hír, hogy beerősítettünk a tenger gyümölcseiben. Már van Thai halpogácsánk, amihez édes chiliszószt adunk mártogatósnak.

Fokhagymás feketekagylónk is remek választás a megújult étlapról. Az étel mellé vajas baguettet kínálunk.

Toplistás kedvenceink közé kerül szerintünk az olajban sült apróhal, az úgynevezett Marides, ami Görögországban népszerű fogás. Borkorcsolyának kitűnő.

Lányoktól várjuk az érdeklődést Ceasar salátánk iránt. Könnyű finomság érdekes tálalásban.

Kímélő ételnek mondhatók a Sült csirkszárnyak is. Mondjuk ezek elég finomak, így sok lecsúszik belőlük. Vigyázat, nagy mennyiségben már nem biztos, hogy olyan kímélő ez a fogás.

A keleti ízeket a Tandoori csirkefalatok képviselik, amihez szilvaszószos mártogatóst mellékelünk.

A fiúkra gondolva kreáltuk meg BBQ oldalasunkat, ami tényleg elég férfias fogásra sikeredett.

Egyszerűbb ételeink az Olivabogyó variációk és a sonka tál.

Krémeink közül újdonság a Füstölt lazackrém és az újraértelmezett Padlizsánkrém. 

Mindkettő, sőt az egész étlap mennyei, kipróbálásra vitán felül érdemes! Mától keressétek az új fogásokat az étlapon!

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr1003063122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.