Verzsü debütálás a DiVinoban

 2013.04.04. 09:36

Tegnap este Gál Tibor egri juniborász fogadó órájának egyik legizgalmasabb tétele a Verzsü volt, amit itt mutatott be először az ifjú borásztehetség.IMG_0221.JPGAz üveg figyelemre méltóan elegáns darab, miként a beltartalom is izgalmas. A DiVinoban nagy sikert aratott az ital, így immár a gyerekeknek, illetve a kocsival, vagy Vespával érkezőknek is tudunk kínálni szőlőlevet alkohol bélkül.IMG_0248.JPG

Titi a fogadó órára az aktuális Egri csillaggal, illetve 2004-es Síkhegy Pinot-jával érkezett. A tétel érdekessége, hogy a borhoz való szőlőt még édesapjával együtt szüretelte. A bor figyelemre méltó annak ellenére is, hogy 2004 elég gyenge évjáratnak számít a hideg nyár miatt. A képen ezt kóstoltatja Titi.

IMG_0232.JPGA fogadó órán nagy számban voltatok jelen, ifj. Szepsy istván sem tudott távol maradni e jeles eseménytől. A Síkhegy Pinot-ból neki is jutott és nagy elismeréssel beszélt róla.IMG_0226.jpgDe térjünk vissza a Verzsühöz, lássuk, mit kell róla tudnunk. A lényeget a borász foglalja össze nektek.

Aki lemaradt az eseményről, ne csüggedjen, minden szerdán van fogadó óra más-más juniborásszal, ahol lehetőség van ingyenes kótolásra és személyes találkozásra a borásszal. Éljetek a lehetőséggel a jövő héten is!IMG_0243.JPG

Fotó/videó: DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr355194352

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Itt a Verzsü nevű verjus 2013.04.04. 18:13:01

Egyre több borász készíti el az éretlen szőlő levét, a verjus-t. Szerda este a fővárosi DiVino borbárban az egri Gál Tibor mutatta be a hozamkorlátozás munkálatai során a tőkéről leszedett éretlen fürtökből készült alkoholmentes italát, a Verzsüt. A borás…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.