Madáretető parafadugóból

 2011.10.02. 20:00

Lassan beköszönt a hideg, a kismadaraknak meg nem lesz mit enniük. Gondoljunk rájuk az ínséges időszakban. Reméljük, ittál elég bort a nyáron, a dugókat pedig eltetted, hogy most borbarát módjára parafadugókból madáretetőt eszkábálj. Alább pár példa a megvalósításra. Eslőnek itt egy rönkházat utánzó madárlak minden igényt kielégítő tetőszigeteléssel, magas komfortfokozattal.

Komolyabb tetőtérbeépítés kevesebb nyílászáróval.
A ház szerényebb borfogyasztásról árulkodik, a tetőszigetelésre már nem jutott a parafából, a rusztikus jelleg miatt ezzel együtt lenyűgöző kis ingatlan ez.

Henger alakú megoldás a madarak lehengerlésére. Családbarát megoldás.

Védd te is a környezetet, hasznosítsd újra a parafadugóidat, és etesd a madarakat, illetve igyál sok jó bort elsősorban a DiVinoban, ahol a bor a közös nevező.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz Te is a DiVino borbár Facebook közösségéhez itt.

 

Forrás: Etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr713270313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagykócsag 2011.10.03. 10:07:35

Ezek odúk, nem madáretetők...
süti beállítások módosítása