Több fényt!

 2011.03.07. 20:00

Több fényt, ez a mai nap mottója, amely arra utal, hogy végre megkezdődtek a villanyszerelési munkák a borbárban. 

Sütő Kata a Suto Interior Architects névadó tulaja a hely belső kialakításáért felel, így mindig van mit rajzolnia. A cselekvéssort a DiVinoban zajló bontási munkák miatt a szomszédos kávézóban viszi véghez, de nem sokáig lesz ez így: a 3D-tervek lassan életre kelnek.

Kata a tervek átfásülése után a villanyszerelési munkákkal kapcsolatban tart eligazítást.

Később az elektromos mesterrel átruccannak a közeli étterembe, hogy megvizsgálják az ott kialakított LED-es világítást, de nem az ottani megoldás lesz a nyerő. Kata meleg fehér fényekre gondolt, pirosról, illetve a fürdők relaxkabinjaiból ismert színváltásról szó sem lehet.

Vissza a DiVinoba, ahol a helyzet fokozódik. Az állapotok még nem a boldog nyitás előtti állapotot idézik.

Kata a fénykarddal. Az erő vele van.

Na jó, nem fénykard, amivel villog, sokkal inkább egy LED-es tesztpanel. Ezt próbálják a mesterrel a fal mellé, hogy nagyjából belőjék a fényeket.

Bár óriás fényt nem ad ez a rúd, a végeredmény hangulatos lesz. A köztük zajló dikurzusnak egyébként a felét sem értettem. Aljzatok, kiállások, dugaszok és foglalatok. Elhittem, hogy jó lesz.
Távozóban a tetthelyről az elmúlt napok masszívan ránktelepedő szürkesége után meg kellett állapítanom, hogy több lett a fény, amiből a szomszédos Bazilikának is jutott. Mottót választani márpedig tudni kell! :)

Képek: Miss Baroness

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr512719489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása