Gondolatok a megnyitóról

 2011.05.28. 20:54

Tegnap, május 27-én hosszas előkészületek után végre szélesre tártuk a kapukat. Az idő kegyes volt, hőségben indítottunk. Az este előrehaladtával a Bazilika környéke egy olasz piazza hangulatához volt hasonló, a körülmények segítik is, hogy ez a hangulat előálljon. A Bazilika végtelen tere a székesegyházzal igazi olaszmágnes, tele van italianokkal és egyéb nemzetekkel, amitől nagyon szerethető. Valaki meg is jegyezte, nincs mese, a Szent István tér az új Liszt Fecó (értsd: az új Liszt Ferenc tér).

Jöttetek derekasan, a vendégek folyamatosan cserélődtek, míg nem lett elég a hely odabent, amit a tér megnyújtásával orvosoltatok.

A szökőkútnál ücsörgés és a környékén való ácsorgás népszerűbbnek tűnt, amikor a Bazilika fényei felgyúltak. 

Aztán egyre többen lettetek, bicajjal, gyalog, kutyákkal, Vespákkal imádnivaló nyüzsgést produkálva.

Öröm volt látni az addig üres belteret emberekkel tele.

Nórinak és Andrisnak adtatok munkát rendesen. A Gere Frici habzóborunk a megynitó estéjén is tarolt, majd vált a nap bestseller termékévé.

Igazából még meg sem nyitottunk, amikor már megpróbáltuk elképzelni, milyen vendégek népesítik be majd a DiVinot. Tegnap, a soft openingen maximálisan hoztátok a várakozásainkat. Jó arcú, jól öltözött, a fiatal borászok boraira nyitott közönség jött el.

Szeretjük, amilyenek vagytok. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek. Várunk titeket a jövőben is!

Fotók: DiVino, Pethő Anikó

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr292939044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása