Hogy ne csak mindig a borról legyen szó, lássuk, mlyen az a tér, ami a DiVinonak is otthont ad. Amellett, hogy roppant impozáns, a Szent István téren mindig zajlik az élet.

Esküvők, keresztelők, legény és leánybúcsúk állandó helyszíne, egyben mindenféle csodabogár mágnese. Itt van például ez az francia fiú.

A Szigetre érkezett, de annyira megtetszett neki nálunk, hogy haza sem akar menni. Esténként a Szent István téren eregeti buborékjait a járókelők őszinte örömére.

Amolyan vásári mutatványos ő, aki szemet gyönyörködtető csodát varázsol a térre.

Showjától nem csak a gyerekek vannak teljesen odáig, a felnőtteket is kenyérre keni.

Ezeket a buborékvarázsló szerszámokat, amiket maga állít össze és kötelekből saját kezűleg csomóz, meg is lehet vásárolni. Íme az eszközpark.

A tevékenységhez szuper elegyet is vehetsz, és a srác még a helyes mixelés mikéntjét is megosztja veled, mint amolyan műhelytitkot.

Kell a káprázathoz perze víz is, a mutatványos felvevő helye a DiVinoval szembeni szökőkút, ami szerencséjére üzemel, nyáron jóformán alig működött, de mostanában fakad belőle a víz rendesen.

A csoda minden nap megszületik, amíg jó az idő a buborékos ember jön rendületlenül.

Szerencse, hogy buborékjai a Divino felé vándorolnak, az azokat követők pedig rendszerint betérnek hozzánk egy italra. 

Köszönjük a bubis srácak a jóságát és spontán hozzájárulását a DiVino sikeréhez. Ha teheted, csodáld meg te is!

Fotó: DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr963215108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása