Folytassa, Frici 2011

 2011.11.07. 20:45

November 12-én egy nappal Márton nap után mi is ünneplünk. Nem titok, hogy bestseller termékünk a Gere Frici. Imádjátok, ahogy az az eladási statisztikákból is kiderült. A nagy tételben történő fogyasztást Gere Attila Pincészete úgy jutalmazza, hogy a DiVinoban mutatja be először a Frici 2.0-t és itt kerül kereskedelmi forgalomba elsőként a 2011-es tétel, a divinisták emelhetik tehát elsőként a szájukhoz a poharat, benne a finomsággal.

Nagy megtiszteltetés ez a DiVinonak, amire egy szolíd bulit is szervezünk. Aki szombat este jelzés értékkel a ruházatába vegyít valami rózsaszínt, így üzenve meg nekünk, hogy Frici barát, törekvését a készlet erejéig egy kis Frici kóstolóval jutalmazzuk.

Extrémebb szerelések megjelenésére is számítunk az este. A tetőtől talpig pinkben érkezők egy versengés részesei lehetnek, ahol a verseny 3. helyezettje egy üveg Fricivel, a 2. egy rekesz Fricivel, míg az 1. helyezett 1 Gere élmény ajándékcsomaggal gazdagodik. További részletek hamarosan, addig is gondolkodjatok az outfiten!

Te milyen szettet tervezel magadra húzni november 12-én?

Fotó: Polyvore, Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr573361907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása