Téli menetrend

 2011.12.20. 08:57

Ismertetjük a DiVino téli menerendjét. Mindenek előtt fontos tudás, hogy decemberben 12.00-tól nyitunk a korábbi 16.00 órás nyitás helyett.

Január 2-ig üzemel a Szent István téri karácsonyi vásárban télikertünk, méghozzá a gasztrosarokban, a DiVino kőépületével szemben. A hüttében a szabadban zajló forralt borozás élményét lehet átélni. Tegyetek egy próbát, osztrák sramlizenét nem szolgáltatunk :)

A karácsonyi vásár megér egy sétát. Kisebb és szerethetőbb, mint a Vörösmarty téri piac, pláne a kivilágított Bazilikával kulisszaként, ami felejthetetlen élmény önmagában is.

A téren a helyzet fokozódik, műjégpálya várja ingyenesen a gyerekeket koribérlési lehetőséggel. És, amíg a gyerekek rendületlenül róják a köröket, a szülők a DiVino 100 százalékos Takler cuvée-ből készült forralt borát kortyolgathatják. Semmi vizes okosítás!

Karácsonyig aztán sztárborászaink egy-egy estjével lesz gazdagabb a programkínálatunk. December 20-án este 20.00-tól Dúzsi Tomi tiszteli meg a házat. Az új Shiráz 2009-et, a Kadarka 2009-et és Márton napi újborokat hoz, a család piacon lévő legújabb tételeit mutatja be a műértő közönségnek. 

December 21-én csütörtökön este 20.00 órai kezdettel érdemes betérni a DiVinoba, mert Gál Peti, egri juniborászunk celebrál egy estet. Az attrakció lényege, hogy meg lehet kóstolni a 2011-es csillag hordómintáját és, aki szeretné, elkészítheti a saját házasítását is. Peti hoz hordómintát az alapborokból: olaszrizling, chardonnay, királyleányka, muskotály, aztán hajrá!

December 24-én délelőtt nem vagyunk nyitva, nade Szentestére kinyitunk. A Divino este 20.00-tól fogadja mindazokat, akik nem ünneplik a karácsonyt, akik idejekorán lelépnének a családi buliról, akiknek nincs hova menniük karácsonykor, esetleg az éjféli misére tartanak a Bazilikába, de előtte innának valami lélekmelegítőt. Mivel ezen az estén a konyhánk nem működik, sütemény hozzájárulásokat belépő gyanánt az ünnepi asztalról szívesen veszünk. Belépőnek ugyanakkor elfogadunk egy díszt is a DiVino karácsonyfájára. Ünnepeljünk együtt 24-én, mert 25-én és 26-án nem leszünk nyitva!

De utána teljes gőzzel, készülünk ugyanis a Szilveszterre, a programunk fénypontja, hogy a Himnusz után kisorsolunk egy Vespát. A szilveszteri buli a DiVnoban megszokott "minden nap házibuli" elv mentén különösebb ráfeszülés nélkül zajlik, ám a bulit kiterjesztjük az utcára. Újév előestéjén DJ játszik. Belépő nincs, vagyis szabadon választott elhatározás, veszel-e. Aki vesz a 300 db jegyünkből, annak van esélye megnyerni ezt az 50 köbcentis Vespát, amelynek listaára 750 000 forint. 

A belépő ára 2500 forint. A belépő megvásárlásával jogosult vagy a játékban való részvételre és még egy forralt bort is kapsz. A jegy sorszámát be kell dobnod urnánkba. Ezt már akkor megteheted, amikor elővételben megveszed a jegyet.

A lényeg a sorsoláson nyertes szelvény akkor is nyer, ha gazdája nincs jelen. Vedd meg a jegyed a szilveszteri buliba már most, mert a végén még elfogy. A születési dátumosak például nagyon kelendőek. Robogj át velünk 2012-be lehetőleg Vespán, amit megnyerni most 1:300 az esélyed!

Fotó: Pinterest, Polyvore, saját, Sárosi Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr383477385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása