Egy évesek lettünk. 2011. május 27-én nyitottunk. Köszönjük, hogy az elmúlt egy évben azzá tettétek a DiVinot, ami: Budapest legdivatosabb borbárjává. Bárunk 12 hónapos regnálása alatt egy Michelin ajánlást is begyűjtött, ami szintén óriási elismerés. A születésnapot szokás bulival ünnepelni. Mi mégis úgy gondoltuk, meglepünk titeket, illetve magunkat egy konténerrel, ami lehetővé teszi, hogy a fesztiválokon is veletek lehessünk.
Konténerünk a fesztiválokat járja majd, hogy a bulik alkalmával se kelljen nélkülöznötök a DIVino minőséget. A konténerépítészetből merítette az ötletet hazánk legnevesebb belsőépítész párosa, Sütő Kata és Sütő László. Az általuk tervezett 6x3 méteres építményben a DiVino Szent István téri karakterjegyei köszönnek vissza. A cikkcakk fomrájú lámpa, az indusztriális járólap, a hosszú fekete bárpult és a megvilágított borhűtők.
A konténer hőszigetelt, napernyője alatt esős időben is elfér 100 ember, az építmény tetjén LED-es égőkkel megvilágított DiVino felirat virít. A DiVino vezetőségének célja, hogy a konténert saját személyzetével, és boraival cégek, céges rendezvények számára is elérhetővé tegye (konténer booking: info@divinoborbar.hu). Az építmény szállítása platóskocsival történik. A konténer ősbemutatója a Pálinkafesztiválon volt, ahol óriási tömeg ostromolta a bárpultot, amiről kiderült, bármekkora is, sosem lehet elég hosszú.
Legközelebb szintén a Budai Várban találkozhattok velünk, méghozzá a Libamáj Fesztiválon. Várunk benneteket ott is!