Geréék karácsonya

 2012.12.24. 08:30

A Junibor Egyesület december elején a Gere család vendégszeretetét élvezte Villányban a Crocus Hotelben, ami a neves borászfamília irányítása alatt áll. IMG_9142.JPGAz eseményen Gere Attila kóstolót tartott a csapatnak utána pedig arról is nyilatkozott a DiVino kamerájának, hogy náluk, - Magyarország szerintünk egyik legjobb borászánál - miként zajlik a karácsony. A kulisszák mögé való betekintés mindig érdekes. Ezzel a videóval kívánunk nektek kellemes ünnepeket!

Ne feledjétek, a DiVino december 24-25-26-án zárva tart, hogy aztán december 27-én délben frissen és kipihenten nyissunk ki. Addig is kitartást és sok jó bort az ünnepi asztalra! IMG_9419 másolat.JPG

Fotó/videó: Divino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr424979681

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így karácsonyoznak Geréék 2012.12.25. 17:33:02

Tízen-tizenegyen összeülnek, halászlevet esznek és saját villányi boraikat kóstolgatják karácsonykor a Gere-család tagjai. Gere Attila villányi borász azt is elárulta, hogy a Solus-merlot a kedvenc bora saját magától.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása