Az asztalos színre lép

 2011.03.08. 18:30

Sokat gondolkoztunk azon, hogy a korábban a DiVino helyén működő éttermet, a Cathedralt mi pénz lehetett összerakni. A tapéta nem a Baumax leértékelt árú termékei közül való, ez tisztán látszik. Elég drága lehetett, cserébe nem tündökölt sokáig, teljes eltávolítása előtt azonban újrahasznosítottuk.

A tapéta a másodvirágzását tulajdonképpen az asztalosnak köszönheti. Ma a DiVino körül szorgoskodó szakemberek csapatába ugyanis ő is becsekkolt, majd Sütő Katához, beslőépítészünkhöz intézett kérdéseit modern falrajzokkal illusztrálta.

A potosítás és az egyeztetés azért is fontos, mert fából jó sok lesz a beltérben. Emlékeztetőül egy kép a 3D-s látványterveinkből. Itt szeretnénk jelezni, hogy a beltérben fenyőt használunk majd, ami elsőre talán hajmeresztőnek tűnik, de ne aggódjatok, jól fog kinézni. A raklapra hasonlító asztalok és a falburkolatok szerintünk elég meggyőzőek, de aki még ezek után sem hiszi az igazunkat, annak legyen elég annyi, hogy Kata tervezte a Drop Shopot is, ami - lássuk be - elég derekasan sikerült.

Fotó: Miss Baroness/Suto Interior Architects

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr642722503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása