Michelin-inspektor a Tigrisben

 2011.03.16. 23:55

Érdekes nap volt a mai, igaz, nem a DiVino életében. Hamarosan nyíló borbárunk két tulajdonosa más éttermekben is érdekelt, így a három éve nyílt Tigris szintén a gasztroportfóliójuk részét képezi, ezért időről időre hírt adunk a társétterem eseményeiről is. 

Mindjárt van is egy hírünk a Tigrissel kapcsolatban. Ma ugyanis a Tigrisben került bemutatásra a Michelin Guide Main Cities of Europe legfrisebb, 2011-es kiadványa.

Bánki Sándor, az étterem tulajdonosa ennek kapcsán elmondta: "Büszkék vagyunk rá, hogy vendégül láthattuk Rebecca Burr-t a Michelin Guide több kiadványának főszerkesztőjét, aki inkognitóban érkezett hazánkba, ugyanis több mint 10 éve aktív inspektorként tevékenykedik. A friss, 2011-es Michelin kalauzból tudjuk, hogy idén az Onyx Étterem is csillagot kapott, melyhez gratulálunk. Öröm volt látni ugyanakkor, hogy a Tigris Étterem harmadik éve – így idén is –  szerepel a Michelin Guide által ajánlott éttermek között."

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr342746010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juc 2011.03.17. 16:02:58

baroneszkém, jól nyomod:) mikor nyílik már meg?
süti beállítások módosítása