Borpecsét rulez!

 2011.03.29. 08:00

Borpecsétből általában nem kérünk, se a ruhán, se az abroszon. Az ilyesmi eltakarítása rémálom, de nem egy DiVino fannak, aki mostantól a borpecsétek gyűjtésében lesz érdekelt! Hogy miért? Megtudod, ha benevezel a „Nagy borpecsét” játékunkba.

 

Ennek lényege, hogy minden nap véletlenszerű időpontban felteszünk egy kérdést a hazai borokkal kapcsolatban a DiVino Fanpage-n, majd az első helyes válaszadónak nyomjuk is virtuális útlevelébe a jutalom pecsétet. A játék addig tart, amíg a Fanpage számlálója fel nem pörög 800-ra. Akinek akkor a legtöbb pecsétje van, az nyer. Nyereménye annyi pohár bor a frissen megnyílt DiVinoban, ahány pecsétet összegyűjtött. A nyertes útlevelét emlékbe offline módon is kiállítjuk, így, ha nem tudná egyben elfogyasztani a sok jó magyar bort, másnap, harmadnap útlevelével és barátaival együtt a folytatásra visszavárjuk. Pecsétre fel!

Nem vagy még tagja a Facebook DiVino közösségének? Itt csatlakozhatsz hozzánk!

 

Kép forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr362781005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása