Erős péntekünket forgalom és látogatószám tekintetében brutális szombat követte. Készleteink mellett e két nap végén több ízben fel kellett tüntetnünk a 'sold out' feliratot. A vasárnap az eső miatt nehezen indult, de négy órától erőt vett magán az időjárás, így családias hangulatban zártuk a Budapesti Pálinkafesztivált. Mármint az előző két naphoz képest, amikor esténként csak lapjával lehetett araszolni a tömegben. Ez a kép pénteken készült a DiVino standból. Szombatra egy klasszikussal élve: a nemzetközi helyzet fokozódott :)

A vasárnap egy fránya esőzéssel indult, de mi ennek ellenére vártuk a vendégeket rendületlenül, akik aztán persze megérkeztek.

A nemzetközi forgatagban számos nációval találkoztunk. Lettek olasz barátaink is, akik maradva a jó kis hazainál, Aperol-fogyasztásban mutattak fel komoly eredményeket.

Celebek is megfordultak a standon. Boros celebként, ifj. Heimann Zoli juniborászunk, aki ugyan magától nem tudott most italt választani, de emiatt nem volt haragos, megelégedett juniborász társainak munkáival.

A Barátok közt egykori sztárja szintén kitüntetett minket a figyelmével. Klaudia fia, akit egy sajnálatos halálesettel írtak ki a sorozatból szerencsére jó egészségnek örvend, ami öröm a DiVino csapatának. Egészsége megőrzése érdekében rendelt egy kis hazait. Nóri már tölti is neki.

A színész meghozta nekünk a jóidőt, a napnyugtakor kezdődő koncertekre kiszállingóztak az emberek.

Szerettük a fesztivált és azt, hogy a 4 nap alatt ennyien látogattatok meg minket. A fesztivál borának a legnagyobb mennyiségben értékesített Gere Frici 2010-es gyöngyöző bort kiáltjuk ki, ami magában és aperolban is a kedvencetek volt.

Köszönjük a látogatást, köszönjük, hogy ilyen szomjasak voltatok. Folyt. köv. a DiVinoban május végétől, ahol ígérjük: mellőzzük a műanyag poharat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr372889023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása