A mai nappal nagyot haladtunk. Nyitás, május 27-én, jövő pénteken. A képeken láthatjátok, épp azon ügyködünk, hogy a nyitásnál ne hibázzunk. Ezért időben felkészülünk. Egész jól állunk. A poharak elvágólag, ez akkor rendben, menjünk tovább.
A borhűtők feltöltés alatt. Nyugi, tele lesz!
A betyár is talált egy havert, együtt cidrizhetnek majd a hűtőben: elkel a köpeny és a vastag kabát :)
Ők is haverok. Miklós Csabi és Kamocsay Ákos, a móri betyárok.
Juniborászaink személyesen hozták be a nyitásra a boraikat. Emitt Hernyák Tomi Etyekről. Karizmán látszik, a borcipelés nem ritka tevékenység a mindennapjaiban :)
Még egy kép erejéig a két jóbarát most épp piazza hangulatban.
A hangulat tényleg komoly a téren. Olaszos, pláne a Bazilikával és a Vespákkal. Ugyan a bárban olasz borokkal erre nem segítünk rá, hiszen kizárólag magyarokat tartunk, a kávénk olasz lesz, illy.
És igen, kitűztük a zászlót, vagyis a cégért. Plusz első bámészkodónk is megérkezett. Kiskorúakat alkohollal nem szolgálunk ki, maximum Kölyökpezsgővel.
Séfünk a nagy beköltözés napján ilyen finomságokkal készült. Titeket is hasonló falatkákkal várunk majd.
Kezd sötétedni, ilyenkor a legszebb a tér.
Alkonyatkor, ha lehet, még látványosabb a DiVino, ezért sem siettetjük a nyitást. Minden nap délben kezdünk!
Miklós Csabi itt még lámpákat állít. Hiába, nem csak a borászkodáshoz ért.
Szép ez mindenhogyan. Már csak párat kell aludni a nyitásig! Várunk benneteket, illetve lájkotokat is szívesen vesszük a DiVinora: itt.
Képek: DiVino Team