Vendégkönyv rovatunkban a DiVinoba ellátogatott híres emberek jegyzik be a gondolataikat rólunk, illetve arról, hogy érezték magukat nálunk. Esze Dóra írónőt, az Elle magazin főmunkatársát a minap fedeztük fel borbárunkban. A szavak zsonglőre nem fukarkodott a véleményalkotással.

"Tűnődtem, mi ez a hely pontosan, és rájöttem, hogy boragóra. Egyrészt azért, mert a vendégek elég hamar valóban elárasztják a Szent István teret, másrészt mert olyan, mint az ember saját megelevenedett Facebook csoportja. Mindig van itt ismerős, és mindig van ismerkedés is. Erős. És, hogy mi innen az aktuális kedvencem? Bolyki Jani Indián nyarának nagyon örülök. Az a friss, izgalmas, vibrálóan meggyőző vörösbor, amellyel nyugodtan lehet indítani az estét. Egy négyszemközti beszélgetésben ő a harmadik személy, aki azonban olyan finom, olyan laza, hogy cseppet sem zavar. Csak hálás az ember a jelenlétéért.”

Esze Dóráról bővebben ide klikkelve tudhatsz meg többet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr833024957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása