Ha az agrárgépezet beindul...

 2011.07.11. 06:30

Az Egri Bikavér Ünnep társrendezvényeként a helyi borászok számára traktorpimpelő-, gyorsulási-, és szépségversenyre került sor a hétvégén Egerben. A vetélkedésen a legcoolabb vonalat az egyetlen juniborászként induló ifj. Gál Tibor (Titi) képviselte. Titi ráadásul komolyan vette a feladatot, dacolva a 35 fokos hőséggel autóversenyző overallba bújt, a balesetek elkerülése végett felöltötte a bukót, lábbeli tekintetében azonban engedett egy kis szabadságot magának. Itt épp a lelkes közönsget üdvözli.

De vessük vigyázó tekintetünket az agrárgépezetre. A hátsó szélvédőn a cégér. Bár a jó bornak nem kell, a 12 borászat traktora közül az embereknek valahogy mégis be kellett tudni azonosítani a DiVino versenyzőjét. Ez a Gál Tibor Pincészetnek nem okozott problémát.

Lángcsóva a kék járgányon. Stílusos és az egri hétköznapokba becsempészik valamit a '90-es évek Amerikájából. A Viperről köztudott, hogy noha alig múlt 15 éves már igazi legenda, az amerikai szellemiség és az autós kártya mindent vivő kategóriájának megtestesítője. Pontosan azt tudja, amit a külseje alapján várunk tőle: gonosz, agresszív, gyilkosan erős.

A traktor ajtaja is egyedi jelleget kapott, a lángcsóvák itt vízszintesre váltanak, felfelé terjeszkednek.

És most lássuk, hogyan mutatja be traktorját, a Dodge Viper hangulatokkal felruházott gépet, maga a borász.

Forrás: Juniborbár Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr443053581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása