A kis Frici és a keresztanya

 2011.07.25. 16:08

A kis Frici születésének körülményeiről faggattuk a keresztanyát, Gere Andit, aki e hónap végéig látja el a ház borásza címet a DiVinoban.

A borongós időben fényt lop a szívünkbe a feltörekvő borász, akit még a rekkenő hőségben faggattunk a DiVino abszolút bestselleréről, a Gere Frici gyöngyözőborról.

Az ital üstökösként robbant be az idei borpiacra és akkora sikerré vált, hogy rozé változata már sehol sem kapható. De lássuk, mit mond az okokról és a siker titkáról a vitalitásban és életörömben verhetetlen Gere Andi.

Jó hír, hogy séfünk a Gere pincészet boraihoz ételeket is társított, így nem kell gondolkodnod, mi illene a Gere family finomságai mellé. Makai Zsolt, aki korábban maga is a Gere Crocus borhotelben ténykedett szakácsként, a Fricihez a Marides nevű fogást ajánlja, ami olajban kisütött apróhalakat jelöl.

Nincs hibázás Makai Zsolt szerint, ha a Kopár mellé a Beuef Tartar-t rendeled.

Az Athus Cuvée mellett jól megférnek a csirkemájas crostini ízei.

Borongós idő ide vagy oda, ma és minden nap várunk a DiVinoban. Ha tetszett a poszt, csatlakozz Te is a DiVino borbár Facebook közösségéhez itt.

 

Fotó, videó: DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr93096724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása