A kis Frici születésének körülményeiről faggattuk a keresztanyát, Gere Andit, aki e hónap végéig látja el a ház borásza címet a DiVinoban.
A borongós időben fényt lop a szívünkbe a feltörekvő borász, akit még a rekkenő hőségben faggattunk a DiVino abszolút bestselleréről, a Gere Frici gyöngyözőborról.
Az ital üstökösként robbant be az idei borpiacra és akkora sikerré vált, hogy rozé változata már sehol sem kapható. De lássuk, mit mond az okokról és a siker titkáról a vitalitásban és életörömben verhetetlen Gere Andi.
Jó hír, hogy séfünk a Gere pincészet boraihoz ételeket is társított, így nem kell gondolkodnod, mi illene a Gere family finomságai mellé. Makai Zsolt, aki korábban maga is a Gere Crocus borhotelben ténykedett szakácsként, a Fricihez a Marides nevű fogást ajánlja, ami olajban kisütött apróhalakat jelöl.
Nincs hibázás Makai Zsolt szerint, ha a Kopár mellé a Beuef Tartar-t rendeled.
Az Athus Cuvée mellett jól megférnek a csirkemájas crostini ízei.
Borongós idő ide vagy oda, ma és minden nap várunk a DiVinoban. Ha tetszett a poszt, csatlakozz Te is a DiVino borbár Facebook közösségéhez itt.
Fotó, videó: DiVino Team