Alig három hónapos nyitásunk történelmében már vannak mérföldkövek. Ilyen volt másfél hete az a csütörtök, amikor Dúzsi Tomi, a hónap borásza kóstoltatást tartott a DiVinoban, s locsolta a borát, hogy a nálunk kapható négy tételen kívül a family gazdagabb repertoárjával is megismerkedhessetek.

Tomi felkötötte a DiVino kötényt és kiszolgált, járt körbe a borával, ti pedig hagytátok magatokat itatni. Aznap voltak talán a legtöbben a DiVinoban. Aki ismételne vagy ezúttal megkóstolná a szekszárdi család roséit, augusztus 18-án este ismét a DiVinoban a helye.

Kedvcsinálónak egy kis videóval is készültünk, amely azt mutatja be, mi mindennel érkezett első látogatásakor hozzánk a juniborász, aki azt is elárulta, a Dúzsi család melyik borával érdemes csajozni a siker érdekében.

Fotó és video: DiVino Team

Címkék: szekszárd dúzsi tomi a hónap borásza

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr633155932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása