Debütál a forralt bor

 2011.10.09. 10:50

A DiVino pont a legutóbbi Pálinkafesztiválon lépett először a nagyközönség elé. Májust írtunk akkor, de az idő hasonlóan alakult, akkor azonban mégsem mérhettünk forralt bort...

Második Páleszfesztünkön, azaz most, a DiVino forralt borral is előhozakodtunk.

A forralt bor készítése hálás vitatéma, ezért megmutatjuk, mi hogyan készítjük.

Hérom roppant fontos dolog: nem vizezzük, nem valami vacak borból készítjük, és nem forraljuk. Gyakorlatilag ez mindennek az alapja, erre jön minden más.

Akkor lássuk a videót.

Ha tetszett a poszt csatlakozz Te is a Juniborbár Facebook közösségéhez itt.

 

Fotó és videó: DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr443289096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása