Vendégkönyv rovatunkban a DiVinoba ellátogatott hírességek jegyzik be a gondolataikat rólunk, illetve arról, hogy érezték magukat nálunk. Szűcs Péter újságíró ikon, a Marie Claire vezető szerkesztője szívesen poharazgat a DiVinoban. Azt is elárulta, miért.

"Azért szeretem a DiVinot, mert azt tapasztaltam, hogy azon túl, hogy jól érzem magam ott és jók a borok, valami miatt a DiVinoban minden összejön. Lehet, hogy a Bazilika közelsége teszi, hogy minden ottani találkozó mosolygós-nevetősre, minden ott lebonyolított randevú tartalmasra sikeredett. Ha külföldi vendégeimmel mentem oda, akkor is volt miért feszíteni. Szerettem a nyári kúton ücsörgéseket, és már várom a téli forralt boros estéket."

"A kedvenc borom a DiVinoból Gál Petitől az Egri Csillag, azért is, mert elég bohém, egészen rafinált, van benne erotika, és ezen felül is érezni benne egy olyan elegáns nemességet, amire ha az ember egyszer rátalált, nehezen ereszt el."

Köszönjük Péter szavait. Őt nem mellesleg a Hestyle blog a 30 legstílusosabb hazai férfi közül a negyediknek hozta ki. Cool. 

Fotó: Balla Vivienne/DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr723390730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása