Szenteste a DiVinoban

 2011.12.24. 09:30

Köszönjük az elmúlt félévben irántunk tanusított figyelmeteket. Fél éve nyitottunk és ti is közreműködtetek abban, hogy budapest talán legnépszerűbb borbárja lehessünk. Nélkületek nem ment volna, ezért nagyon hálásak vagyunk. Hálánkat úgy fejezzük ki, hogy nem csak a hétköznapokon vagyunk veletek, de az ünnepeken is.

Ezért ma este 8 órától nyitva tartunk. Várunk mindenkit, aki nem ünnepli a karácsonyt, aki idejekorán letudja a családi ünnepségeket és lazulna egy kicsit barátok közt, akinek nincs hol ünnepelnie a karácsonyt, aki az éjféli misére tart, de előtte bedobna valami lélekmelegítőt.

A Szenteste a DiVinoban programunkra belépő egy kis süti a karácsonyi asztalról, lévén, a konyhánk nem, csak a pultunk üzemel és/vagy egy dísz a DiVino karácsonyfájára. Várunk benneteket szeretettel. Boldog karácsonyt mindannyiunknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr463492860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása