Robogj át velünk 2012-be!

 2011.12.31. 17:57

A mindennap házibuli elvet követő DiVino 2011 december 31-én nem tervez extra bulit, hiszen nálunk minden nap felfogható Szilveszternek. Ami a különbség más estékhez képest az az, hogy Szilveszter éjszakáján egy 50 köbcentis robogóval lehetsz gazdagabb!

Hogyan lehet a tiéd a DiVino előtt kiállított Vespa?

1. Vegyél már ma pultos kollégáinktól egy jegyet, ami sorszámmal ellátott. Ez 2500 forintba kerül, de 600 forint értékben kapsz mellé egy pohár forralt bort is, tehát a jegy csak 1900 forintodba lesz.

2. A bedobni szóval ellátott perforált részt dobd be az urnánkba, és várd, hogy vajon 2012. január 1-jén, a Himnusz után a te sorszámodat húzzuk-e ki?

3. Nem tudsz ott lenni december 31-én a DiVinoban? Sebaj, akkor is a tiéd a robogó, ha nem vagy jelen a bulin, de a te sorszámod a nyerő.

Mennyi esélyed van nyerni?

1:300 az esély a nyerésre, ugyanis 300 sorsjegyet adunk ki összesen. Nyerési esélyedet megsokszorozhatod, ha több jegyet vásárolsz.

Mikor veheted meg a jegyet?

A jegy elővételben is megvásárolható, nem csak Szilveszter napján. Vedd meg már most, mert a születési dátummal ellátott belépők nagyon kelendőek.

Figyelem

Szilveszterkor a DiVinoba a belépés ingyenes. Aki nem vesz jegyet, természetesen az is bejöhet, de sorszám híján nem tud részt venni a robogóért folyó harcban. Ugye te sem akarsz lemaradni a jóról?

Fotó: Pinterest, Polyvore

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr823499026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása