Dugós játékok

 2012.02.21. 11:00

Gyerekek és a borfogyasztás. Kényes téma, nem is javallott, de a borral való ismerkedés kezdődhet úgy is, hogy a dugót odaadjuk a gyereknek, hogy azzal babráljon. Egy cég továbbment. A dugóhoz kiegészítőket gyártott, ezek segítségével a dugóból állatok kreálhatók.

Amolyan kinderzacskó ez. Vendégségbe menet kiváló. Egy üveg a családnak, egy játékszett a gyerekeknek, és mindenki boldog.

Az állatfarm ráadásul fejleszthető, sok darabos és számos vicces állat készíthető, mely során a kreativitás is fejlődik.

Személyes kedvencem a bivaly a hátán a madárkával.

És persze a táncos majom.

Neked melyik a kedvenced?

Fotók és fellelhetőség itt. Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Divino Facebook közösségéhez itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr404154927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsibvasar · http://www.zsibvasar.hu 2012.02.21. 13:54:25

Jópofa, de nem tudom hány éves gyerek kezébe merném odaadni.

nick: 2012.03.23. 01:25:34

nemrég csináltam egy hasonló állatkát egy klassz, hangulatos, de kicsit talán sznob kis helyen - dugóból, meg amit még az asztalon találtam ;-)

...körbevonatozta a pultot, ám láthatólag mindenki örült neki, és fellélegzett, hogy talán mégsem kell karót nyelve üldögélni, akármilyen trendi is az enteriőr ;-)

úh én szívesen látnék ilyeneket a DiVino-ban is - akár még versenyt is írhatnátok ki! ;-)
süti beállítások módosítása