Érdekel a DiVino Wine School, de még nem tudod, hogy bele merj-e vágni? Tegyél próbára minket! A DiVino most külsősök előtt is megnyitja osztálykirándulását.
Élvezd velünk együtt a tavasz első napsugarait a móri dűlőkben március első vasárnapján, 3-án. Aki részt venne a programon, részvételi szándékát a wset@divinoborbar.hu címen jelentheti be. És most lássuk a csodásnak ígérkező vasárnap forgatókönyvét.
9.45 - 10.00 – gyülekező a DiVino előtt, ahonnan mikrobusszal indulunk Mórra.
10.00 - 11.00 – utazás 11.00 - érkezés Mórra az Ezerjó utca 3. alá, ahol elfogyasztjuk az első pálinkát és/vagy forralt bort. Csabi rövid üdvözlője után lovaskocsira szállunk és irány a szőlő.
11.30-12.10 Csabi bemutatja a téli álmukból ébredő dűlőket. A szőlőben a gazda metszési bemutatót tart, ahol az csapat tagjainak is meg kell birkózniuk egy tőke megmetszésének feladataival.
12.10-12.30 – visszautazunk a lovaskocsival Csabi pincéjébe.
12.30-13.30 - Ebéd a pincében, ahol stílusosan pincepörköltet fogyasztunk házi csalamádéval, palacsintával.
13.30-14.30 - Tematikus Ezerjó kóstoló.
14.30-15.00 – lecke oltványozásból, avagy így oltványozz, ha saját pincéd lesz. Ezt követően kiválasztjuk a házasításra szánt alapborokat. Csabi rövid előadást tart a házasítás mikéntjéről.
15.00-17.00 – három csoportba szerveződünk és kezdődik a műhelymunka: bornévadás, címke tervezés, házasítás összeállítása, prezentálás, végül eredményhirdetés. A bort elfogyasztjuk, a nyertes csapat egy palack Szenvedélyes hétköznapok elnevezésű bort nyer.
17.30 – indulás haza Budapestre
18.30 – érkezés a DiVino elé Javasolt öltözködés: meleg, réteges, esetleg bélelt gumicsizma Jó, ha hozol magaddal: metszőollót, fényképezőt.
Várjuk jelentkezésedet a wset@divinoborbar.hu címen. A túra ára 15 000 Ft+AFA, mely magában foglalja az utazást, a programokat, az ebédet, a borfogyasztást, a nyereményeket.
Fotó: DiVino Team