A hét juniborásza a tokaji Pendits Pince színeiben Stefán, aki szerdán nagysikerű fogadóórát tartott a DiVinoban. A fogadóóra rendszer lényege, hogy szerdánként más-más juniborász érkezik a DiVinoba, hogy vele kötetlenül beszélhessen a vendég, a fogyasztó, megismerhesse a juniborászt és legújabb borait vagy éppen ikonikus tételeit.
A fogadóórára Stefán nem kizárólag borokkal érkezett, kóstolnivaló szőlőt is hozott. Aki kóstolni szeretett volna, előbb meg kellett válaszolnia, hogy vajon furmintot vagy sárgamuskotályt lát, érez, ízlel szőlő formájában.
Utána jöhetett, mindez folyékony halmazállapotban, bio-módon feldolgozva.
Lássuk, milyen tételt próbálhattak ki borbárunk aznapi vendégei. A vidóból az is kiderül, hogy mit jelent biopincészetet vinni.
Jövő héten szerdán ismét lesz fogadóóra. A juniborász személyét hétfőn ismertetjük honlapunkon és Facebook oldalunkon. Kövessetek minket!
Fotók: DiVino Team