A hét juniborásza a tokaji Pendits Pince színeiben Stefán, aki szerdán nagysikerű fogadóórát tartott a DiVinoban. IMG_5207.jpgA fogadóóra rendszer lényege, hogy szerdánként más-más juniborász érkezik a DiVinoba, hogy vele kötetlenül beszélhessen a vendég, a fogyasztó, megismerhesse a juniborászt és legújabb borait vagy éppen ikonikus tételeit.

IMG_0012.JPGA fogadóórára Stefán nem kizárólag borokkal érkezett, kóstolnivaló szőlőt is hozott. Aki kóstolni szeretett volna, előbb meg kellett válaszolnia, hogy vajon furmintot vagy sárgamuskotályt lát, érez, ízlel szőlő formájában.IMG_5206.jpg

Utána jöhetett, mindez folyékony halmazállapotban, bio-módon feldolgozva.IMG_5212.JPG

Lássuk, milyen tételt próbálhattak ki borbárunk aznapi vendégei. A vidóból az is kiderül, hogy mit jelent biopincészetet vinni.

Jövő héten szerdán ismét lesz fogadóóra. A juniborász személyét hétfőn ismertetjük honlapunkon és Facebook oldalunkon. Kövessetek minket!

Fotók: DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr95551083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása