DiVino az Instagramon is

 2013.10.17. 08:49

Csatornázz be minket az Instagram folyamodba (#divinoborbar). Az Instagram, mint az közosmert egy közösségi hálózat, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek, melyeket különböző effektekkel/szűrőkkel dobhatnak fel.

insta.jpg

Az Instagramot Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás hamar népszerű lett, 2013 januárjában már több, mint 100 millió felhasználóval rendelkezett.

insta2.png

Az Instagramra csak mobiltelefonról lehet képeket feltölteni, azonban 2012. novemberétől rendelkezésre áll minden Instagram felhasználónak a webes profilja, az összes képével együtt. Keressetek minket az Instagramon is!

Képernyőfotó 2013-10-17 - 8.46.49.png

Fotó. DiVino Team

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr485573204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása