Valentin-nap a DiVinoban

 2012.02.14. 09:00

Február 14-én a DiVinoban minden a szerelemről szól. Borbárunkban ezen az estén, hasonlóan a Szigetes házasságkötéshez összeesketjük a DiVinos párokat függetlenül attól, hogy a DiVinoban vagy azon kívül szökkent-e szárba a szerelemük.

Az esketést házigazdánk, Miklós Csabi celebrálja, a koccintáshoz szükséges italra Gere Andi vendégei vagytok. A bátor házasodókról fotó készül, amit Facebook oldalunkon publikálunk. Az esketések után a párok sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik nászútjukat. A szerencsések egy hétvégét az négycsillagos Crocus Gere Borhotelben tölthetnek el.

A második díj: egy romantikus piknik a Meglepkék meglepetésszervező cég ajándékaként. A harmadik díj a Kardos Szőlőbírtok egy kartonnyi Furmint válogatása a hosszú és hideg téli estékre.

Aki épp nincs kapcsolatban, annak Randiborunk segítségével lehetősége lesz az este folyamán ismerkedni. Ha kinézted, ki az, aki a DiVinoban tetszik, küldhetsz neki egy italt, az italhoz gallért is adunk, erre ráírhatod üzeneted vagy telefonszámod, amit pultos kollégáink diszkréten kézbesítenek a kiszemeltnek.

Esküdj vagy találj párt február 14-én a DiVinoban, ahol 2012-ben is a bor a közös nevező!

Az est fővédnöke és támogatója: Gere Frici

 

Fotók: Convoy, Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr473978161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása