Mautner Zsófi nálunk ünnepelt

 2012.04.07. 21:44

10 000 lájk egy blog életében nagy eredmény. Mautner Zsófi, a Chili & Vanilia blog szerzője elérte ezt, ennek örömére bulit celebrált, aminek helyszínéül a DiVinot választotta. Az este sikeréhez mi is hozzájárultunk szerény ajándékunkkal, 12 üveg Gere Fricivel.

Az összejövetelen nem csak a blogszféra krémje képvisletette magát, a krémes sütemények is.

Kár lenne tagadni, sok szép torta megfordult már nálunk ilyen-olyan szülinapok kapcsán, de ilyen pazar még sosem.

A torta, mely Zsófi két kedvenc színét kombinálta, egy tökéletes Zsófi életérzést önt sütemény formába. A torta Lengyel József, a győri Mathias Cukrászda főcukrászának remeke. A cukorvirágoktól - mondhatom - mindenki elalélt.

A szakembernek friss, puha piskótás, nem tolakodóan édes süteményt sikerült előállítania, ami ebben a kvázi esküvői tortaméretben ritka, nem nagyon találkoztunk még ízre emlékezetes példánnyal.

Köszönjük Zsófinak, hogy ránk esett a választása, még sok tízezer rajongót kívánunk neki!

A piros harisnya pedig big lájk. A partin jelen lévő Makány Mártánál sem verte ki a biztosítékot. Jó, a határokat ezúttal a divatkreátor feszegette, aki ajándéknak füstölt marfapofát hozott Zsófinak, méghozzá díszcsomagolásban!

A csomagolásba bele is fáradt, kicsit leült pihenni a lépcsőre. A marphapofa Zsófi szerint köszöni jól van, jelen állás szerint a kisebbik darabja madzagon lóg és pont úgy néz ki, mint egy organikus fülbevaló. Feldolgozása folyamatban...

Fotó: Nagy Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://juniborbar.blog.hu/api/trackback/id/tr934370344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása