Tegnap este Gál Tibor egri juniborász fogadó órájának egyik legizgalmasabb tétele a Verzsü volt, amit itt mutatott be először az ifjú borásztehetség.Az üveg figyelemre méltóan elegáns darab, miként a beltartalom is izgalmas. A DiVinoban nagy sikert aratott az ital, így immár a gyerekeknek, illetve a kocsival, vagy Vespával érkezőknek is tudunk kínálni szőlőlevet alkohol bélkül.
Titi a fogadó órára az aktuális Egri csillaggal, illetve 2004-es Síkhegy Pinot-jával érkezett. A tétel érdekessége, hogy a borhoz való szőlőt még édesapjával együtt szüretelte. A bor figyelemre méltó annak ellenére is, hogy 2004 elég gyenge évjáratnak számít a hideg nyár miatt. A képen ezt kóstoltatja Titi.
A fogadó órán nagy számban voltatok jelen, ifj. Szepsy istván sem tudott távol maradni e jeles eseménytől. A Síkhegy Pinot-ból neki is jutott és nagy elismeréssel beszélt róla.De térjünk vissza a Verzsühöz, lássuk, mit kell róla tudnunk. A lényeget a borász foglalja össze nektek.
Aki lemaradt az eseményről, ne csüggedjen, minden szerdán van fogadó óra más-más juniborásszal, ahol lehetőség van ingyenes kótolásra és személyes találkozásra a borásszal. Éljetek a lehetőséggel a jövő héten is!
Fotó/videó: DiVino Team